A/ZDatumLocatie

Zomer Dansimpuls 2017

“In topvorm dankzij de Dansimpuls”

Drie dagen boordevol lessen, workshops en meetings van inspirerende docenten. Dat bieden Holland Dance Festival en Dansbelang je deze zomer met plezier aan. Want je wil als docent goed voor de dag komen wanneer je leerlingen komend seizoen weer naar jouw lessen uitkijken.

Bekijk het volledige programma

Het aanbod is zeer gevarieerd. Er zijn lessen om je uit de vakantiesleur terug in vorm te krijgen; workshops hoe je energie spaart of hoe je een voorstelling voorbereidt; je oefent je vaardigheden en skills; en je ontvangt persoonlijke tips van deskundigen. Dit alles in de inspirerende Chassé Dance Studios in Amsterdam.

Korting

Boek je voor 17 juni dan ontvang je 15% vroegboekkorting. Maak daar dus snel gebruik van! Ben je lid van Dansbelang? Dan ontvang je 20% korting. Nog geen lid? Meld je hier aan en ontvang direct je korting op de Zomer Dansimpuls!

Ben je laatstejaarsstudent aan een opleiding Docent Dans? Dan ontvang je 20% korting. (Vermeld bij je inschrijving de naam van je opleiding.)

Deelname aan de Zomer Dansimpuls telt mee voor het Kwaliteitsregister Dansdocent van Dansbelang en voor Registerleraar van de overheid. (Stuur een e-mail naar info@dansbelang.nl voor meer informatie.)

Waar gaan dansdocenten naartoe om in vorm te komen voor een nieuw seizoen? Natuurlijk naar de Zomer Dansimpuls van Holland Dance Festival en Dansbelang!

Impressie van de workshop

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Do. 17 augustus 2017 Za. 19 augustus 2017 10:15 Chassé Dance Studios, Amsterdam Helaas, deze datum ligt in het verleden