A/ZDatumLocatie

Selectiedag Festivalproductie Good [old] Times

“Een krachtige ontmoeting”

Dat dansen van alle leeftijden is, bewijst de speciale festivalproductie Good [Old] Times. We zoeken enthousiaste seniore amateurdansers die mee willen doen aan deze productie. Bent u 55 jaar of ouder? Houdt u van dansen en lijkt het u leuk om met een groep en een professionele choreograaf een voorstelling te maken? Geef u dan op voor de gratis selectiedag op 1 juli.

Om alvast een misverstand uit de weg te helpen: u heeft geen danservaring nodig. Dat is het leuke van deze productie. We vragen alleen een beetje inzet, enthousiasme en dat u open staat voor het creatieve proces. Tijdens de repetities werken we met de hele groep toe naar de voorstelling die in première gaat tijdens het Holland Dance Festival 2018. U zult versteld staan van wat je met elkaar in een relatief korte tijd kunt bereiken. En het is ook nog goed voor lichaam en geest!

We hebben Monique Masselink van Pra Muziektheater gevraagd om de nieuwe voorstelling te maken. Monique heeft aan vele voorstellingen gewerkt met oudere doelgroepen. Zij is persoonlijk aanwezig op 1 juli.

Als u zich aanmeldt dan wordt u ingedeeld in een workshop van 2 ½ uur, tussen 10:00-17:00 uur. Deelname is gratis. Nadat wij alle aanmeldingen hebben ontvangen, krijgt u een bevestiging van inschrijving met de tijden van de workshop. Bent u uiteindelijk geselecteerd om deel te nemen aan de voorstelling? Dan vragen we u om een bijdrage van € 50,00. Ooievaarspashouders betalen slechts € 25,00. De eerste twee repetities zijn op 7 en 8 juli. Het repetitieproces begint in november.

Let op: wacht niet te lang met het aanmelden voor de selectiedag. Er zijn slechts nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heeft u zich aangemeld via het online formulier? Dan hoort u na het weekend of er nog plek voor u is.

Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union as part of DANCE ON, PASS ON, DREAM ON.

Data & Tickets

Datum Begintijd Locatie Cursusinformatie Bestellen
01 juli 2017 10:00 Holland Dance Studio, Den Haag Sorry, deze voorstelling is uitverkocht

Veel gestelde vragen

Waar is de Holland Dance Studio?

Deze bevindt zich in De Gheijnstraat 51, Den Haag.

Is er een kleedkamer?

Ja, er is een kleedkamer aanwezig waar u zich voor de workshop kunt omkleden.

Wanneer beginnen de repetities?

Er zijn twee repetities voor de zomer: op 7 en 8 juli. Het repetitieproces begint in november.

Moet ik specifieke kleding meenemen?

Dit laten we helemaal aan u over waar u graag in danst. Het is wel fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te hebben.