A/ZDatumLocatie

De Dutch Summer Dance Course 2017

De Dutch Summer Dance Course 2017

“Learn from the Past, step into the Future”

Ook deze zomer bieden De Dutch Don’t Dance Division en Ballet & Co De Dutch Summer Dance Course 2017 aan in Den Haag. De Dutch Summer Dance Course biedt een variatie aan cursussen voor professionele dansers, dansvakstudenten en amateurdansers uit binnen- en buitenland van 2,5 tot 65+ jaar oud. Als deelnemer aan de De Dutch Summer Dance Course volg je les in ballet, modern, repertoire en wordt er gewerkt aan een nieuwe choreografie. De cursus vindt dit jaar plaats van 17 t/m 29 juli.

Net als altijd dansen we tijdens De Dutch Summer Dance Course onder het motto ‘Learn from the Past, step into the Future’. Cursisten worden verrijkt met de rijke Nederlandse choreografie-traditie; van ontstaansgeschiedenis tot techniek, inspiraties en belangrijke invloeden. Tevens wordt bij de Full Course repertoire gedaan van Hans van Manen en Jiří Kylián.

Iedereen die danst, maakt deel uit van een internationale gemeenschap met een passie. Dat is de visie van De Dutch Summer Dance Course.

De Dutch Summer Dance Course bestaat uit diverse cursussen in de periode van 17 juli t/m 29 juli 2017.

De Dutch Summer Dance Course is een samenwerkingsverband tussen De Dutch Don’t Dance DivisionBallet & Co en Holland Dance.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Ma. 17 juli 2017 Za. 29 juli 2017 10:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden