A/ZDatumLocatie

DanceAble 2017 | Workshops

DanceAble 2017 | Workshops

“Dansen zonder grenzen”

Wil je ook graag dansen? Maar weet je door je  (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Kom dan langs bij één van de DanceAble dansworkshops van Holland Dance! Deze inclusiedanslessen zijn geschikt voor iedereen met en zonder (fysieke) beperking. Na een aantal succesvolle DanceAble cursusreeksen organiseert Holland Dance dit voorjaar een aantal losse DanceAble workshops. Zo kun je makkelijk een keer een dag meedoen en kijken of de DanceAble lessen misschien iets voor jou zijn.

Hoe ziet een workshop eruit?
Tijdens de workshops krijg je les van onze professionele Holland Dance dansdocenten. Door middel van verschillende dansoefeningen en choreografieën maak je kennis met moderne dans en ontdek je de veelzijdigheid hiervan. Onze docenten houden rekening met de verschillende mogelijkheden van alle deelnemers, zodat iedereen de les goed kan volgen. Naast het ontdekken van dans staat tijdens de workshops namelijk vooral dansplezier centraal!

Voor wie?
De DanceAble workshops zijn voor iedereen die van dansen houdt of eens wil uitproberen of dansen wat voor hem of haar is. Iedereen met of zonder beperking kan deelnemen aan de workshop. Er zijn ook geen leeftijdsbeperkingen.

Data & locaties
De lessen worden gegeven in Den Haag (Studio Holland Dance, De Gheijnstraat 51) én Amersfoort (Icoontheater Amersfoort, Leeghwater 1-3)

Gratis deelname voor gehandicapten
Deelnemers met een handicap kunnen dankzij steun van de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten gratis deelnemen aan de DanceAble workshops op 28 mei en 2 juli in Den Haag. Klik na ‘bestel tickets’ op de optie ‘Vrijkaart Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten’ en bestel je gratis ticket! Let op: deze vrijkaarten zijn alleen beschikbaar voor de workshops in Den Haag en voor deelnemers met een handicap.

Aanmelden workshops & contact
Aanmelden kan via de aanmeldknop rechtsboven. Hier kun je aangeven aan welke workshop je deel wilt nemen en direct betalen. Na je aanmelding krijg je van ons via e-mail een formulier toegestuurd waarin we je vragen je verdere gegevens in te vullen.

Iedere workshop in deze reeks is apart te volgen, maar het is zeker ook mogelijk om deel te nemen aan meerdere workshops. Neem over de mogelijkheden contact op met Joanne ter Veen, per mail via joanne@holland-dance.com of telefonisch via 070-361 61 42.

Holland Dance en inclusiedans
Holland Dance is al meerdere jaren actief op het gebied van inclusiedans. In het najaar van 2014 werd de eerste DanceAble cursus georganiseerd. Dit initiatief ontstond na een geslaagd pilotproject tijdens het Holland Dance Festival 2014. Het project en de eindpresentatie maakten bij deelnemers en publiek een blijvende positieve indruk. In november 2015 organiseerde Holland Dance het driedaagse evenement DanceAble, bestaande uit diverse voorstellingen en een symposium, waarbij het doel was inclusiedans in Nederland op de kaart te zetten. In november 2017 vindt het tweede DanceAble evenement plaats.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Zo. 02 april 2017 Zo. 02 april 2017 11:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Za. 13 mei 2017 Za. 13 mei 2017 11:00 ICOONtheater, Amersfoort Helaas, deze datum ligt in het verleden
Zo. 28 mei 2017 Zo. 28 mei 2017 11:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Za. 10 juni 2017 Za. 10 juni 2017 11:00 ICOONtheater, Amersfoort Helaas, deze datum ligt in het verleden
Zo. 02 juli 2017 Zo. 02 juli 2017 11:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Je betaalt € 20,- per workshop. Ben je in het bezit van een Ooievaarspas? Dan kun je in Den Haag deelnemen tegen een tarief van € 10,-.