A/ZDatumLocatie

Steun Holland Dance Festival

Wij kunnen ons belangrijke werk niet alleen doen. We slaan voor onze activiteiten graag de handen met onze partners ineen. Maatschappelijke, culturele en financiële partners. Maar ook als particulier kunt u een belangrijke bijdrage aan Holland Dance Festival leveren!

Wie met Holland Dance samenwerkt wordt onderdeel van een internationaal netwerk dat topkwaliteit, passie en verbinding uitstraalt. Samen brengen wij dans en mens dichter bij elkaar. We verbinden mensen en we brengen ze in beweging. Van iedere komaf en op ieder niveau.

Particulieren

Particulieren

Als particulier kunt u uw betrokkenheid met Holland Dance concreet maken door Liefhebber te worden. Vele liefhebbers gingen u voor en dankzij hun genereuze bijdragen kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn: onvergetelijke danservaringen bieden. Voor iedereen in onze samenleving.

Lees meer
Partnerships

Partnerships

Wij geloven in samenwerking en over de grenzen heen kijken. Juist onverwachte samenwerkingsverbanden blijken in het oog te springen en succesvol te zijn. Holland Dance heeft in de loop der jaren vele partnerships met diverse bedrijven gesloten.

Lees meer