A/ZDatumLocatie

Gratis deelname aan DanceAble Workshop

Wil je ook graag dansen? Maar weet je door je  (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Kom dan langs bij één van de DanceAble dansworkshops van Holland Dance! Deze inclusiedanslessen zijn geschikt voor iedereen met en zonder (fysieke) beperking. Na een aantal succesvolle DanceAble cursusreeksen organiseert Holland Dance dit voorjaar een aantal losse DanceAble workshops. Zo kun je makkelijk een keer een dag meedoen en kijken of de DanceAble lessen misschien iets voor jou zijn.

Gratis deelname voor gehandicapten
Deelnemers met een handicap kunnen dankzij steun van de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten gratis deelnemen aan de DanceAble workshops op 28 mei en 2 juli in Den Haag. Klik na ‘bestel tickets’ op de optie ‘Vrijkaart Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten’ en bestel je gratis ticket! Let op: deze vrijkaarten zijn alleen beschikbaar voor de workshops in Den Haag en voor deelnemers met een handicap.

Iedere workshop in deze reeks is apart te volgen, maar het is zeker ook mogelijk om deel te nemen aan meerdere workshops. Neem over de mogelijkheden contact op met Joanne ter Veen, per mail via joanne@holland-dance.com of telefonisch via 070-361 61 42.