A/ZDatumLocatie

Mobiel Lab 2017 | Don’t Hit Mama

Mobiel Lab 2017 | Don’t Hit Mama

“Al 10 jaar een bewezen interactief dansconcept”

Mobiel LAB 2017′ is een dansvoorstelling met dansers en publiek samen op de vloer. Een voortzetting van het succesvolle Clubevent, dat al 10 jaar speelt in theaters en op locatie. Geen traditionele theatersetting, maar een beweeglijke, mobiele vorm die uitwisseling tussen dansers en publiek stimuleert. Dit zal plaatsvinden op het podium van het Zuiderstrandtheater.

De voorstelling wordt gemaakt door urban dansmakers, zoals Lloyd Marengo en André ´Drosha´ Grekhov; onder begeleiding van het ervaren team van Don’t Hit Mama.

Het thema van ‘Mobiel LAB 2017’ is USA: bakermat van de hiphop, land van ongekende mogelijkheden en intense tegenstellingen. Don’t Hit Mama maakt daar een sprankelende show over en betrekt de bezoekers op een ongedwongen maar uitdagende manier. De makers brengen de theaters en scholen van tevoren op de hoogte van de voorbereidingen van dit LAB, onder meer via social media. Zo worden de bezoekers aangestoken door de voorpret die voorafgaat aan de uiteindelijke ontmoeting op de dansvloer.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Ma. 09 april 2018 Di. 31 oktober 2017 13:00 Zuiderstrandtheater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden