A/ZDatumLocatie

Activiteiten

Free To Move

Free To Move

Dansstad Den Haag opent jaarlijks in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden op feestelijke wijze het Nederlandse dansseizoen met Free To Move. Een spetterende avond die in het teken staat van bewegen en bewogen worden. Met dit initiatief vragen Holland Dance Festival en het Prinses Beatrix Spierfonds aandacht voor spierziekten in Nederland.

Lees meer
DanceAble

DanceAble

Holland Dance Festival bevraagt met hetdriedaagse evenement DanceAble de traditionele kijk op dans als een tak van sport die wordt geassocieerd met een motorisch perfect functionerend lichaam. Bij inclusiedans doet iedereen mee. Mensen met en zonder fysieke en/of mentale beperking dansen samen.

Lees meer
Dansimpuls

Dansimpuls

Holland Dance Festival en NBDO Dansbelang presenteren een paar keer per jaar verdiepende workshops voor dansdocenten. De activiteiten variëren van danslessen tot theorielessen vanuit een breed spectrum van de dans. De lessen worden twee keer per jaar tijdens een heel weekend aangeboden, tijdens de Winter Dansimpuls en de Zomer Dansimpuls.

Lees meer
Holland Dance Festival: een nieuwe editie in de maak

Holland Dance Festival: een nieuwe editie in de maak

Al bijna dertig jaar haalt Holland Dance Festival uit de hele wereld primeurs naar Nederland. Gedurende drie weken worden er tussen de 40 en 50 voorstellingen van vooraanstaande internationale dansgezelschappen en danskunstenaars gepresenteerd. Variatie, uniciteit en kwaliteit zijn leidend voor onze programmering. Een nieuwe editie van het festival is volop in de maak en staat zoals gewoonlijk in de maanden januari en februari. We maken begin mei de eerste voorstellingen bekend.

Lees meer